A Honda jövőbe tekintő vállalat; de tiszteletben tartja a hagyományait és a múltját. Éppen ezért a Honda CB1100-as modell egyszerre hagyományos, kortalan és tekintélyt parancsoló. A jármű a teljesítmény, a nyomaték, a nagy hengerűrtartalom, a széleskörű tudás és az alkalmazkodóképesség tökéletes elegyét nyújtja.

És még valamit, ami szinte minden porcikájában érzékelhető – egy darabkát az eredeti Honda CB750 Four modellből.

A motorkerékpározás jelentős változáson ment keresztül az elmúlt 50 évben, a legelső CB – a Benly CB92 – megjelenése óta. Maguk a motorosok is megváltoztak: bár sokuknak ma is a lehető legnagyobb teljesítmény a döntő, legalább ugyanennyien egészen más okból vásárolnak saját motorkerékpárt.

Néhányan nosztalgiáznak: azt a gépet veszik meg, amelyre fiatalon vágytak, de nem volt rá pénzük. Mások az újakéval azonos teljesítményre vágynak, de mindezt klasszikus köntösben, hogy retró hangulatot csempésszenek modern életvitelükbe.

Néhányan pedig csak egy olyan tökéletesen felszerelt járművet szeretnének, amely alkalmas a hétköznapi használatra, mégis érezhető rajta a patina. Ami közös bennük, az a kikapcsolódás utáni vágy – hiszen mindegyikük, életkortól függetlenül boldog és büszke, hogy saját motorkerékpárt birtokol, amelyre bármikor felpattanhat.

A letisztult és klasszikus Honda-stílus, illetve a modern, lenyűgöző teljesítmény együttes hatására a tökéletes kialakítású, négyhengeres CB1100-as modell sajátos, összetéveszthetetlen külsővel és adottságokkal rendelkezik.

 

Facebook